About

pguru

Anak kelahiran Kota Bharu, Kelantan. Tamat pengajian dalam bidang perubatan di sebuah negara dari benua Afrika di Timur Tengah. Mempunyai minat mendalam dalam bidang hartanah, kini sepenuh masa bekerja sebagai ejen hartanah.

Mempunyai pengalaman dalam urusan jual beli hartanah sejak tahun 2015. Telah menguruskan berpuluh-puluh transaksi hartanah dengan berjaya.

Founder SnD Properties PLT – Syarikat Agensi Tanah & Perumahan.

Ada sebarang persoalan berkaitan hartanah? Sama-sama kita selesaikan di sini.

Safwan Salleh
Ejen Hartanah di Kelantan & Terengganu,

019 915 7971
wmsafwan88@gmail.com
www.mudah.my/safwanlisting
www.facebook.com/sndproperties

17 Replies to “About”

 1. Assalamualaikum En. Safwan. Saya ingin menggunakan khidmat En. Safwan untuk menjual rumah yang saya diami sekarang. Alamat rumah saya PT 40 A, kg taking, banggu, 16150 kota bharu, Kelantan.

  1. Salam tuan, saya berhasrat nak jual tanah saya di wakaf paduka kubang kerian. Keluasan 861m’

 2. Assalamualaikum

  Nak tanya pendapat tuan, bagaimana nak cari lot tanah di daerah jeli yg ada geran tapi tak tahu tanah tu di mana. Dgn pihak mana kami boleh minta bantuan mencari tanah tersebut.

 3. asssalam, nak tahu berapa upah untuk menilai tanah di besut terengganu. Status geran mukim(kuala besut) Luas 846 meter persegi.

 4. assalamualikum en safwan, sy nak menggunakan khidmat en.bagi menjual rmh semid di taman harian jln guchil bayam berdekatan taman desa rahmat.terima kasih

 5. Assalamualaikum..
  Tuan safwan
  Ingin nasihat dan khimat tuan dlm urusan jual rumah sy di kemaman terengganu.
  Terima kasih.
  Drpd zul

 6. Salam Encik Safwaan,

  Saya berminat untuk menggunakan perkhidmatan encik sebagai agent pembelian hartanah. Boleh saya whatsapp encik dahulu untuk bertanya lebih lanjut (brp charge perkhidmatan ,etc)?

  Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *